за жените, които знаят защо

А това са видовете кутии

Историята на Pinkpak

Здравей! Аз съм Деси и заедно с партньора ми Том стартирахме Pinkpak през ноември 2018.

Всичко започна преди няколко години, когато за първи път ми хрумна тази идея след ежемесечни болки, хаотични настроения и чувството, че целият свят ми става черен, когато ми дойде. Питах се защо трябва да е такова наказание и не може ли това събитие да се случва за ден, ами трябва да се мъчим по цяла седмица? По натура съм много позитивен човек и вярвах, че трябва да има нещо, което да може да подслади тези иначе кисели дни и тогава ми хрумна! Ако можех да получавам доставка на любимите ми превръзки (Always Soft like Cotton – които често трудно успявах да намирам по магазините) заедно с нещо за похапване и приятни изненади, то със сигурност поне част от времето бих била по-усмихната!

Юни 2018 беше труден месец за мен, поради редица разнообразни причини, когато Том ме изненада с розова кутия пълна с всичко, за което мечтах! В нея имаше от любимите ми превръзки, кутийка ежедневни превръзки, един шоколад Milka, солети Хрус-Хрус, слънчеви очила и един душ гел. Аз толкова се зарадвах, че тотално забравих за присвиващия ме корем и изведнъж денят ми стана по-хубав! Тогава ми хрумна: “Защо не подаря това страхотно чувство и на други жени?“, и така се роди Pinkpak.

Нашата цел е да развием идеята с първоначалната инвестиция, която успяхме да съберем, и подкрепата от първите поръчки, за да стигнем до етап, където можем да помогнем на жени в нужда, лишени от елементарни санитарни материали. Идеята е Pinkpak да се превърне в платформа за жени, които да помагат на жени, и заедно да направим света малко по-красив!

Контакти

Пинкпак ООД, град Стара Загора 6000, ул. „Темида“ 1, ЕИК 205401860

Hello@pinkpak.bg

телефон : 0898 68 5555